Saturday, December 13

To some special friends ...

Sunt momente in viata in care esti prins intre bine si rau, intre corect si gresit, intre da si nu. Sunt momente in care poti lua decizii, sunt momente in care nu stii ce sa faci.
Trebuie sa inveti sa pierzi, sa castigi, sa nu te dai batut, sa mergi cu capul sus, sa uiti, sa ierti, sa inveti cate ceva din fiecare lucru marunt.
Trebuie sa te faci inteles si sa intelegi. Trebuie sa te lupti sau sa lasi pe altii sa se lupte pentru tine. Trebuie sa ai limite, trebuie sa le incalci cand este necesar, trebuie sa stii ce presupune asta.


E greu sa treci peste clipe care au o foarte mare semnificatie pentru tine, dar in acelasi timp nici nu vrei sa le uiti. E greu sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic cand un sentiment te urmareste peste tot. E greu sa fii cine nu esti.
Sunt cine sunt pentru ca vreau sa fiu, sunt cine sunt pentru ca asa m-ati facut voi. Sunt cine sunt pentru ca asa merit sa fiu.

Love you all. 8->

7 comments:

Anonymous said...

Innsbruck? :D

pumpie said...

Yep :) Innsbruck :D

Anonymous said...

da e adevarat ca e greu sa treci peste mom ce sunt imp ptr tine...dar nu tre sa le uiti,,,tre sa iti amintesti mereu de partile bune de mom fericite:)...

ah...si cat despre ultima parte...ca e greu sa fi cn nu esti....hmm...yo cred ca e invers :D...e greu sa fi tu,sa fi cn esti tu cu adevarat...:p


oricum imi place mult ce ai scris in ultimele zile:)

pumpie said...

teeenx >:D<

Anonymous said...

cat de dragut si profund....si ai drepate ....timpul nu sta in loc....si trecem atat peste mom rele cat si peste cele bune..important este sa ramanem doar cu ceea ce e frumos

Anonymous said...

adica era dreptate si sunt ilinca ca sa stii

Anonymous said...

je t'aime ma petite citrouille! :X