Tuesday, March 4

Eu.

Cine sunt eu?
Ioana, si? Ce rost am eu? Nu am aflat. Poate o sa aflu; tind sa cred ca timpul le rezolva pe toate.
Iubesc? Urasc? Poate.
Gresesc? Iert? Mereu.
De ce sunt asa? Cum am ajuns sa fiu cine sunt? Nu stiu. Dar stiu ca am avut mereu oameni langa mine care sa ma ajute si sa ma indrume in viata.
Am 16 ani. Pfff... sunt mare? Si daca nu vreau sa fiu mare? Nu sunt. Traiesc cum vreau. Nu imi zice nimeni ce sa fac; si daca imi zice, poate nu iau in considerare.
Omit? Normal. Oricine omite. De ce nu si eu?Pai sa vedem...sunt lucruri in viata care imi plac sau nu. Si atunci, daca nu imi place ceva, de ce sa nu omit?
Si da, sunt dificila. Orice om e dificil daca nu il intelegi. Sunt inteleasa? Mai gandeste-te o data. Eu cred ca nu-s. De ce? Pentru ca nu ma asculti asa cum trebuie.
Am prieteni? DA. Cati? Multi. Valorosi? Unii. Cine? Se stiu, sau cel putin ar trebui sa se stie. Exemple? Diana, Danutza, Cristina, Stefan, Bloo, Tudor,Robbie, Bee(lista continua, dar presupun ca va stiti...) ajung? Da. Prieteni noi? Si da, si nu. Pe Stefan il stiu de cand eram copii. Restu', colegi. Sunt "indispensabili"? Ohoo ;)).
Do I have a crush? Oh, yes.
Do I care about what others say? Sometimes. De ce? Pentru ca poate au dreptate.
That's it. Nu mai am inspiratie. Asta ar trebui sa fie o analiza sub forma de quiz:-?...whatever it is...e descrierea mea, asa cum ma vad eu. E scrisa in modul in care imi place sa scriu de obicei, unii poate s-au prins.

Buh bye, and thanks for reading my blog. >:D<:*