Monday, June 9

Hai sa invatam sa pierdem!

Da. Haide. E simplu? Uhm... nu. Dar se poate; insa multa lume nu accepta asta. Multi nu stiu cum e sa pierzi, sau sa fii invins.
Eu vreau sa vorbesc acum despre cum e sa pierzi, nu sa fii invins; despre cum sa pierzi in.. "dragoste", de exemplu. Sunt multe cazuri in care fete, sau baieti raman cu pata pusa atunci cand le place cineva, si nu stiu ce sa mai faca in legatura cu asta. Aici intervine expresia "Invata sa pierzi!". De ce? Pt. ca in viata nu ai parte numai de victorii, mai ai parte si de decaderi, si la capitolul "Iubire", pot spune, ca ai parte de destul de multe.
Tocmai de aceea, va invit sa invatati sa pierdeti. O sa ziceti, "Bine, bine, tu ne dai sfaturi noua, asa pe nestiute?". Pai, mai, de ce as scrie daca nu as stii ce scriu? Normal ca stiu, ca doar am trecut si eu prin asta, si am invatat. Revin la zicala "Nu oi fi eu mare experimentata, insa stiu ce vorbesc."
Asadar, lasati deoparte trecutul ne-glorios, si incercati sa obtineti ceva mai bun, care se afla poate chiar sub nasul vostru.