Tuesday, June 3

Totul sau nimic.

De ce unii vor totul sau nimic?
De ce unii nu se multumesc cu cat au?
De ce unii nu gandesc mai departe de realitate?
De ce unii se rezuma la ce vad si aud si nu incearca sa exploreze?
"De ce", "de ce", si iar "de ce".
Ei bine.. pentru ca, pentru ca lumea e ciudaaata. Cat de ciudata? Destul de ciudata ca sa o inteleg/em pe deplin.
Eu una ma rezum la ce stiu eu, la ce am trait, la ce mi s-a intamplat- si mi s-au intamplat destule. Nu oi fii eu mare experimentata in problemele vietii sau bla bla, insa stiu ce zic, caci asa traiesc. O maaare telenovela.. nu o sa va zic toata poveste pentru ca poate nu va intereseaza, sau pentru ca poate unii o stiu deja.. o sa va zic ce am invatat din asta.
Am vrut "totul sau nimic".. am vrut prieten. Da.. la asta se refera la super-iubirea- aaaiurea. Eram asa de naiva, nu stiam nimic, m-am avantat- mareeee prostie. Acum sa nu va ganditi ca cine stie ce am facut; nimic- pur si simplu iar nu am ales ce trebuia .
Deci.. e ca o lectie pentru toti si toate. Aveti grija ce alegeti ca ramaneti cu buza umflata.
Ma rog.. tipu' nu a inteles nimic din ce am vrut eu, a interpretat aiurea, si acum nu ne mai vorbim. Dar vezi Doamne, ce ranit era el. "Dios mio" :)).. ce am putut sa-i fac eu... m-am despartit de el pt. ca nu stia sa respecte cuvantul meu, pt. ca facea misto de o intamplare neplacuta din viata mea, pt. ca una zicea si alta facea, pt. ca nu stia cum sa se comporte cu o fata. Inimaginabil... . Realizati si voi ce am putut sa-i fac, da? Inca imi pare rau :-<. [Mda.. ma scuzati. Putina ironie, in cazuri d'astea nu strica niciodata.] Ma rog.. De ce am ales ca titlu "Totul sau nimic" ? Pai.. pt ca vreau sa lansez (:>) un sfat pt toaaata lumea. Incercati sa va multumiti cu ce aveti, incercati sa cunoasteti persoana cu care aveti de gand sa va cuplati inainte de a face acest pas, incercati sa nu va doriti totul sau nimic, pt ca nu o sa iasa. Orice ati alege, nu o sa va simtiti in regula- parerea mea, evident.

Hai, aveti grija si nu ignorati acest post. Poate o sa va ajute candva. Stiti voi vorba aia cu "Sa invatam din greselile altora" sau ceva de genu.
Love >:D<:*
P.S. : Si eu am invatat din greseala mea, si acum imi este mult mai bine cu noul mod de gandire (si cu noul prieten :X ;)) ). I can say that I'm happy, very happy. I'm in love.. ce sa mai :). :X

Blog-ule, nu te-am uitat :)

Hey oh;)).. stiu, stiu.. nu am mai scris de mult. Ei bine, now I'm back, cu subiecte noi >:).. ca deh.. Time passes, people change :)

Beware>:) [;))]