Friday, December 12

Sa stii…


Sa stii ca lumea in care traim nu este locul perfect- bine, n-a zis nimeni ca exista perfectiune, dar unii se apropie.
Lumea nu e ceea ce mi-am dorit, doresc sau imi voi dori vreodata. Lumea e rea, egoista, insensibila. Lumea nu se gandeste daca tie o sa-ti fie bine sau nu.
Ei nu stiu cine esti si nici nu ii intereseaza. Ei se gandesc numai la ei, numai la persoana lor.
Si tu.. tu ce faci? Suferi, plangi, iti faci griji- absolut degeaba. Invata sa nu mai pui suflet, sa fii si tu la fel de insensibila ca ei, sa-i faci sa-i doara si sa se gandeasca mai bine data viitoare.
De ce asa? Pentru ca asta e viata. E un cerc care se roteste continuu. O roata care e in cadere libera pe o panta fara sfarsit. Un lant al slabiciunilor. E ceea ce tu nu vrei sa fie.
Asta e tot ce trebuie sa stii.

3 comments:

Anonymous said...

ionik...nu e chiar asa...e adevarat ca majoritatea sunt rai...si nu le pasa....dar mai exista si oameni buni...putini dar sunt,....daca toti "aia buni" ar fc asta....s-ar transf in niste pers insensibile rele....unde am mai ajunge?...

e adevarat ca nu e bn ptr tine ca pui la inima....dar incearca sa nu dai importanta celor care fc lucruri aiurea doar de dragul de a le face.....


cel putin asa cred yo:D

pumpie said...

yea gab :) i'm trying :)) no success yet :P.. mai e timp :))

Anonymous said...

si tu, dovleac mic si posac, trebuie sa stii ca atunci cand o sa zambesti din inima o sa dai dracului toate desinentele la latina si toate lucrurile care te-au facut vreodata sa te simti prost.

si inca un lucru: cand te simti prost nu uiti de momentele frumoase, pe cand cand te simti bine nici nu iti amintesti cum e sa te simti prost. si asta poti sa faci in fiecare secunda, langa cei pe care ii vrei alaturi.